Thomas Taussi Länsimaisen ajattelun juurilla

Thomas

Thomas

Paikkakunta: Kotka
Syntynyt: 6.12.1991
Sähköposti: thomastaussi(at)gmail.com
MSN: thomastaussi(at)hotmail.com
http://thomastaussi.blogspot.com
Facebook Stream

Synnyin itsenäisyyspäivänä 6.12.1991 Kotkassa. Kirjoitin samassa kaupungissa ylioppilaaksi keväällä 2010. Seuraava vuosi kului värikkäässä varusmiespalveluksessa merivoimissa Kirkonmaalla. Tällä hetkellä opiskelen Aalto-yliopiston Helsingin kauppakorkeakoulussa.

Olen kiinnostunut taloustieteistä ja käytännön filosofiasta. Myös tietotekniikka ja luonnontieteet kiinnostavat jonkin verran. Aikaisempi tietokoneohjelmointiharrastukseni ja matemaattiset kiinnostukseni ovat saaneet minut huomaamaan, mihin mistäkin tieteistä on, ja mihin ei. Olen löytänyt samoja yhteneväisyyksiä lukiessani itävaltalaisen koulukunnan taloustiedettä.

Seuraan yhteiskuntamme käänteitä ja arvostan myös muiden valveutuneisuutta. Henkilönä saatan vaikuttaa ehkä konservatiiviselta, mutta poliittisesti olen lähellä klassista liberaalia. Se tarkoittaa, että kannatan yksittäisen ihmisen näkökulmasta vapaampaa yhteiskuntaa. Siihen kuuluu myös konservatiivien kannattama vapaa kaupankäynti ja kattava yksityinen omistusoikeus, joita monet muut virheellisesti liberaaleiksi itseään kutsuvat saattavat vieroksua markkinataloutena.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat